dijous, 17 de juliol del 2008

Com arribar a Villores

Hola aplequers, per arribar a Villores podeu consultar la pàgina adjunta.
No us perdeu!

http://maps.google.es/maps?f=q&hl=es&geocode=&q=villores&ie=UTF8&ll=40.572762,0.00824&spn=0.379174,0.601501&z=11

12 comentaris:

Anònim ha dit...

I malgrat que corrien algunes veus que alarmaven de la dificultosa presència de l'Aplec d'aquest any, el poble de Villores ha plantat cara i s'ha llançat al carrer per a preparar aquesta fita. I com a resultat d'això, no sols es gaudirà d'un dia (com es rumorejava temps arrere), sino de tres dies. Villores ha fet els deures. Ara sols falta mirar cap al cel i creuar els dits per a que ens faça bon hora i que la gent es moderi amb el autoconsum propi d'alcohol cassolà!

Visca l'APLEC DELS PORTS!

Anònim ha dit...

I Obrint Pas?? Com és que no vénen?
:(

Anònim ha dit...

Força Aplec!!

naarah ha dit...

Hola!!mireu volia saber com arribar a Villores desde València o desde Castelló xq he estat buscant busos i demés xò es xa saber si hi ha algun bus organitzat xa l'aplec o qualsevol alternativa (que no siga cotxe que no tenim). Moltes gràcies!!

Aplec dels Ports Villores 2008 ha dit...

Hola naarah, l'Aplec no organitza busos per a venir a Villores però hi ha bus des de Castelló que organitza una empresa privada externa a nosaltres. Busca el telèfon de Autos Mediterraneo. Gràcies!

Anònim ha dit...

a vore si enguany no venen eixos que s'autoconviden tots els anys i ens furten "lo tabaco bort". Que la festa es fa al mig de la natura pero de verds d'eixos no mos fan falta........FORA LA GUARDIA CIVIL DELS APLECS!!
VISCA L'APLEC DELS PORTS!!!!

Anònim ha dit...

M'agradaria saber en quina de les dues zones d'acampada puc trobar més ombra..Esque ja vaig demà però no tinc ni idea, i si algú em tirara una maneta millor que millor.
Gràcies

Anònim ha dit...

Una pregunteta per algú o millor si ès alguna de Villores:
Per on ès més convenient anar-hi des de Castelló per Sant Mateu o per Ares ??

Gràcies i ens veïem prompte!

Anònim ha dit...

www.3x4.info

Anònim ha dit...

Gràcies. Un any més, aplec immillorable.
Villores sou la canya, ENHORABONA!

Anònim ha dit...

en eixos camareros que tenieu a la barra qualquier fémina gastave i bevie fins el coma etílic només per veure'ls de prop.
dèu meu, que pujen més per aquesta comarca!!

Anònim ha dit...

Si volem,podem! i tant que si! enhorabona a l'organització de l'aplec d'aquest any, que s'ho mereixen molt! encara que no contaren amb molta gent s'ho han apanyat d'allò més be!gracies per no aturar la roda de l'aplec dels ports!