dimarts, 15 de juliol del 2008

Mapa de serveis




Els serveis que ofereix Villores per a tots els aplequers són:

  • Zona habilitada d'acampada
  • Aparcament
  • Menjar
  • Serveis mèdics de la Creu Roja
  • Dutxes
  • WC
  • Punt d'informació

Us informem que el caixer més proper del que podeu disposar es troba a Forcall, situat a 5 Km de Villores.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, enguany no gaudirem de piscina a l'aplec com l'any passat??? ja no serà el mateix xD

urbenportales ha dit...

Sempre pots pillar el cotxe i arrimar-te a qualsevol dels pobles que si que en tenen, i aixina també estan menys massificades

Anònim ha dit...

Enhorabona a la comissió organitzadora. No estaria de més que feu un post reflexionant sobre la putada que fa la gent que va a l'Aplec de botellón, amb les bosses del super i no es deixa un duro al poble. La gent que ho organitza es mereix almenys que es paguen de sobres els gastos i si cal que es hi queden uns dinerets per fer-se encara que sigue un sopar.

Crec que és molt trist que la gent vage a l'aplec, que és tot gratis, encara queixant-se de que no hi ha piscina a un poble de 100 habitants i que damunt no se gaste ni 10 euros en menjar, beguda o el que sigue i li done el benefici al senyor mercadona o el senyor carrefour. Tots anem curts de pasta però s'ha de tenir sentit comú. Sinó sols conseguir carregar-nos l'Aplec.

Disculpeu pel rotllo que he pegat, però crec interessant fer esta reflexió.

Anònim ha dit...

No hi ha cap xerrada i/o debat amb els polítcs comarcals ?

Aplec dels Ports Villores 2008 ha dit...

Degut a la poca assistència a les xerrades en els dies de l'Aplec, es va decidir realitzar-la al pro-aplec que va tenir lloc el 24 de maig on es va debatre sobre el plà eòlic valencià i la seva repercusió als pobles de la comarca.

Anònim ha dit...

Nomes per curiositat i que ningu s'ho prenga a mal, hi ha sombra o algun arbre en la zona d'acampà?? sols per saber-ho que jo anire igual,eh!!

Anònim ha dit...

wenas gent!!

a vore, una questio, no n'hi ha piscina (un rotllo perque venia genial) pero..ni haura riu?? ah! i la zona d'acampada tindra arbres per a fer sombreta? si no ja me veig dormint en els carrers com l'any anterior.

a vore si veiem a aurelio i visca les drogues!!

adeu!

Anònim ha dit...

Bon dia!
En primer lloc agrair l'esforç de tota la gent que any darrer any fa possible l'Aplec. Em vaig encantar i no vaig poder comprar una samarreta XL de l'Aplec d'enguany. Com la podria aconseguir?

Anònim ha dit...

l'aplec d'aquest any, la zona d'acampada ha sigut deprorable, me pareix que si un poble no pot oferir un lloc digne (mig decent) per a acampar a la gent, millor que no l'organitzen. perque iso camins de cabres per els que tenien que pujar i baixar per a anar a la tenda donaben pena, despues que no hi haguera gota de sombra, i les dutxes, vergonyoses. per ultim els puntxos de la zona d'acampada, que ja podrien haber-ho llevat antes.
aquest any m'ha decebut molt l'apleg per la mala organitzacio del camping, a vore si l'any que be tenim millors condicions per favor, que per un any roin no han de ser tots iguals.

esperant que el proxim poble que ho realitze, cuide millor ises cosetes.

pero la festa genial!!!

Anònim ha dit...

Només informar a l'apleguer que es queixa de la zona d'acampada;
Segurament no t'hauràs trobat les comoditats d'un càmping però pensa en dues cosetes; Villores està dalt d'una montanya, disposa de barrancs que normalment són zona de pastura i que molt amablement han cedit els seus propietaris amb el risc de què quedessen destrossats, s'ha fet el que s'ha pogut en la mesura de les nostres possibilitats, la poca gent que sóm (però molt voluntariosa) i dels pocs recursos que disposem...

Però el més important és què has disfrutat de la festa i esperem que ho facis any rere any!

Visca l'Aplec de Villores!